Hoe kan ik mijn Samsung A52 instellen?

Op deze pagina tref je verkorte instructies aan voor het installeren van een Samsung A52. Volg de handleiding BlackBerry installeren op een Samsung Galaxy A52 met Android 12 voor de uitgebreide instructies over het maken van een back-up van jouw privédata.
 

  1. Kies de juiste taal en accepteer de licentieovereenkomst.
  2. Maak verbinding met een wifi-netwerk, als er één beschikbaar is.
  3. Na een aantal voortgangsschermen zie je een activeringsscherm. Maak op jouw pc in het Selfserviceportal van BlackBerry een QR-code aan door op het plusje te klikken en scan deze code met de telefoon bij de stap ‘Activering’.
  4. Je krijgt de mogelijkheid om met een Google-account in te loggen. Dat is niet verplicht. Met het Google-account kun je onder andere gebruikmaken van de Play Store om apps te installeren en gemaakte back-ups terugzetten.
  5. Stel bij de stap ‘Telefoon beveiligen’ een pincode van minimaal 6 cijfers in (ook al staat op het scherm 4 cijfers). Voorkom een onnodige reset naar fabrieksinstelling door deze pin niet te vergeten.
  6. De UEM-client vraagt je een wachtwoord aan te maken voor de BlackBerry-omgeving.
  7. Na enige tijd verschijnen de apps in het Werk-gedeelte. Open ze en activeer ze met het aangemaakte wachtwoord van de UEM-client.
     

De Samsung A52 is nu klaar voor gebruik.