Werken bij SSC-ICT

ICT moet altijd en overal werken. Dit geldt zowel op kantoor als thuis, maar tegenwoordig ook in een park of in het café. Flexibel werken is de norm. SSC-ICT zorgt er met ICT-diensten voor dat 7 ministeries hun werk in dienst van de samenleving altijd, overal en veilig kunnen uitvoeren. De impact van ons werk is – mede vanwege de grootte van onze ICT-infrastructuur, de hoge beveiligingsniveaus, en het nationale en internationale belang – enorm.

Wij gaan elke uitdaging aan om het werken binnen de Rijksoverheid nog beter, sneller, veiliger én leuker te maken. Daar kun jij, samen met ons, aan bijdragen!

Wil jij weten wat onze collega’s doen? En hoe zij het werken bij SSC-ICT ervaren? Wij geven je bij Onze mensen een kijkje achter de schermen. 

Volop mogelijkheden

Bij ons kan jij je kennis vergroten en je specialiseren. Je krijgt de ruimte om samen met collega’s te experimenteren met diverse technologieën en producten. Daarnaast krijg je volop faciliteiten om jezelf te ontwikkelen. Denk hierbij aan (interne) opleidingen, intervisie en coaching. Omdat wij onderdeel zijn van de Rijksoverheid stimuleren wij het om zowel binnen als buiten onze eigen organisatie door te stromen.

Door onze diversiteit aan ICT-diensten zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s uit verschillende disciplines, zowel binnen als buiten de IT.

Meer weten over het werken bij SSC-ICT?

Als onderdeel van de Rijksoverheid hebben wij een eigen pagina op de website Werken voor Nederland.
Hier kun je meer informatie vinden over het werken bij SSC-ICT en mogelijkheden voor stages. Ook lees je er meer praktijkverhalen en kan je onze vacatures bekijken.