Onze dienstverlening

Deze hoofdrubriek bevat 0 rubrieken:

Slim, veilig en eigentijds

ICT moet er altijd zijn. 40.000 ambtenaren werken 24 uur per dag via onze ICT-omgeving op verschillende apparaten en locaties.

Wij zorgen ervoor dat onze slimme werkplekconcepten meebewegen met de behoeften van onze gebruikers. Bijvoorbeeld doordat de tienduizenden ambtenaren die via onze ICT-omgeving werken, dit steeds meer mobiel kunnen doen.

En als partner van het Rijk voldoet onze dienstverlening aan de hoogste veiligheidsnormen. Zo kunnen wij ICT-ondersteuning bieden aan belangrijke projecten als Rijnstraat 8, en servicen wij tegelijkertijd de meer dan 140 ambassadeposten wereldwijd, 24 uur per dag.

We munten uit in werkplekautomatisering, maar we doen veel meer.

Samenwerken met wie, waar en wanneer je wilt

  • Download deze video

  • Uitgeschreven tekst

    																					(Een animatie.) VOICE-OVER: Het Nieuwe Werken is bij de meeste 
    ministeries geïntroduceerd. De rijksmedewerker werkt daardoor plaats- en tijdonafhankelijk. Een teamsite helpt hierbij want deze samenwerkfunctionaliteit maakt het namelijk mogelijk om met jouw collega van Binnenlandse Zaken, een gastgebruiker op Curaçao en een medewerker van VWS veilig en flexibel te werken, altijd en overal. Deel met elkaar informatie, taken, interesses en grote documenten zoals presentaties en filmpjes. Organiseer, discussieer en beheer ideeën. Vind eenvoudig de expertise en kennis die je nodig hebt en verbind deze met jouw team. Zonder reistijd veilig samenwerken met collega's binnen en buiten jouw organisatie. Dat kan omdat een teamsite aan de allerhoogste veiligheidseisen voldoet. Je kiest dus zelf de manier van werken die het beste bij je past. Maak daarom nu eenvoudig en snel jouw eigen teamsite en ervaar zelf het gemak van plaats- en tijdonafhankelijk werken altijd en overal. (Het Nederlandse wapenschild met daarnaast: SSC-ICT. Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Beeldtekst: Om jou te helpen is er een toolkit ontwikkeld. Zo kun je direct aan de slag!)