SSC-ICT in gesprek met IT’ers tijdens Open Huis IT&IV@Rijksoverheid

Op 4 september vond het event Open Huis IT&IV@Rijksoverheid plaats in Amare, Den Haag. IT’ers en informatiespecialisten konden ervaren hoe het is om mee te werken aan de informatievoorziening en IT voor heel Nederland. SSC-ICT was op dit event aanwezig met een eigen stand. 

Het doel was om de Rijksoverheid als aantrekkelijke werkgever te presenteren, en op een laagdrempelige manier het gesprek aan te gaan met IT’ers en informatiespecialisten. SSC-ICT kon hier als grote ICT-dienstverlener natuurlijk niet ontbreken. 

Julia Opperman (corporate recruiter), Rochelle Epskamp (consultant Gebruikersondersteuning) en Timothy Siebes (security analist) zijn die middag met ruim 40 belangstellenden in gesprek gegaan over mogelijkheden om bij SSC-ICT te werken.

De stand van SSC-ICT werd druk bezocht door een heel divers publiek, zowel werkzaam bij het bedrijfsleven als bij de Rijksoverheid en in uiteenlopende functies. Van student tot developer, van security specialist tot product owner en zonder óf met ruime werkervaring.  
Natuurlijk werd ook onze game de 'Queeste der Lage Landen' weer gepromoot.