Printen & scannen

Overal en altijd veilig printen

De multifunctionals (all-in-one-printers) die SSC-ICT aanbiedt, zorgen voor een grote flexibiliteit voor gebruikers met verschillende behoeften. Denk aan goede beveiliging, Follow Me printen, kopiëren, scannen naar e-mail, nieten en perforeren.

Beveiligd printen, waar je ook bent

Als rijksambtenaar kan het voorkomen dat je vertrouwelijke documenten wilt printen. De multifunctionals zijn hiervoor uitermate geschikt. Printopdrachten worden pas uitgeprint als je bij de multifunctional staat en je jouw rijkspas aanbiedt of pincode invoert. Zo kunnen vertrouwelijke documenten niet in verkeerde handen vallen. Je printopdrachten worden bovendien na een bepaalde tijd automatisch uit het printgeheugen verwijderd. De multifunctionals zijn aangesloten op het centrale netwerk.

Follow Me printen

Het Follow Me-principe maakt het mogelijk om printopdrachten vanaf elke gekoppelde printer of multifunctional te printen. Zoals vanuit het ene gebouw naar het andere of vanuit huis. Daarom sluit deze oplossing naadloos aan bij het concept van flexibel werken.

Scannen

Voor het scannen van documenten biedt SSC-ICT verschillende oplossingen. Via een bulkscanner of via de multifunctional afdelingsprinter kun je de door jou gescande documenten direct in jouw mailbox ontvangen.