Hoe kan ik vergaderen via Webex?

Wil jij Webex gebruiken voor tele- en of videoconferencing? Doorloop dan de volgende stappen:

1. Open de e-mail die je ontvangt/hebt ontvangen van afzender Cisco met de titel ‘Rijksvideo Vergaderen has invited you to Cisco Webex’.
  2. Open de link in de e-mail in Firefox en volg de instructies op.

Wil je optimaal gebruik maken van Webex? Download daarvoor de app Cisco Webex Meetings uit de App store of Google Play Store op je telefoon, tablet of privé-computer. Webex gebruiken op een managed laptop is mogelijk, maar houd er dan rekening mee dat de belasting op het netwerk groot is, waardoor je verbinding mogelijk traag wordt.
Webex is een niet beveiligde omgeving. Wil je zeker weten dat je op een veilige manier contact met elkaar hebt of schermen met elkaar kunt delen? Zet dan een tele- of videoconferencing op via Skype for Business. Houd er rekening mee dat dit alleen mogelijk is met collega’s.

Heb je nog vragen over Cisco Webex? Dan verwijzen we je graag naar de onderstaande links:

Webex gebruiken op een apparaat

Webex vergadering plannen in OutlookHandleidingen op www.webex.com

Bekijk een on-demand Aan De Slag-sessie of registreer jezelf voor een livesessie met een professionele Webex-trainer.

Keuzehulp vergaderen op afstand

Twijfel je of Webex de beste manier is om te vergaderen? Bekijk dan onze Keuzehulp vergaderen op afstand.