De Champions League onder de IT-organisaties

Chris Wauters is als Chief Technology Officer (CTO) bij SSC-ICT verantwoordelijk voor de technische koers van de organisatie. Onder het motto ‘stappen vooruit maken is het mooiste dat er is’ werkt Wauters al sinds zijn studietijd in diverse rollen in hetzelfde vakgebied: de ICT. In een interview met AG Connect vertelt hij over zijn inmiddels twintigjarige carrière.

Voor zijn aanstelling bij SSC-ICT was Wauters onder meer werkzaam voor de Algemene Rekenkamer en Het Expertise Centrum (HEC, later PBLQ), maar ook organisaties in de private sector zoals ING en Fujitsu.

Over de impact van SSC-ICT zegt hij het volgende:

“Er zijn niet veel organisaties die op deze schaal werken en we zijn cruciaal voor indirect iedere Nederlandse burger. Dat is een enorme uitdaging, waarbij je volop onder een vergrootglas ligt. SSC-ICT is eigenlijk gewoon de Champions League onder de IT-organisaties.”

Nieuwsgierig geworden naar het hele verhaal? Lees dan het volledige interview op de website van AG Connect: