SSC-ICT lanceert Serviceinfo-app

SSC-ICT lanceert Serviceinfo-app

Begin april heeft SSC-ICT de Serviceinfo-app gelanceerd. Daarmee kunnen de 40.000 gebruikers in ons verzorgingsgebied op hun mobiel direct servicemeldingen ontvangen over bijvoorbeeld storingen, virusdreigingen en onderhoud. Inmiddels is de app al zo'n 3500 keer gedownload.

Snel en relevant

Met de Serviceinfo-app kan de gebruiker zelf bepalen welke meldingen hij of zij wil ontvangen. Het is namelijk mogelijk om 1 of meerdere departementen en zelfs specifieke kantoorlocaties te selecteren. Vervolgens geeft de app bericht over het verloop van eventuele storingen of urgente beveiligingsissues die relevant zijn. Zo is de gebruiker altijd op de hoogte, ook als hij of zij even niet op de werkplek of achter de laptop zit.

Goed geluisterd

Voorheen verliep de berichtgeving over deze onderwerpen via verschillende tussenstations, waardoor het bericht niet altijd meest actuele informatie bevatte. Daarom heeft SSC-ICT bij het ontwikkelen goed geluisterd naar de feedback van haar klanten, en krijgen gebruikers met de Serviceinfo-app hun informatie zonder omwegen, direct vanaf de bron. Zo weten zij precies wanneer bepaalde ICT-diensten wel of niet beschikbaar zijn.

De Serviceinfo-app downloaden?

De app is te vinden in de App- en Play Store van Apple en Google (zoekterm: serviceinfo). Via de website van SSC-ICT zijn onder andere veelgestelde vragen over de app te vinden.