Traineeships bij de divisie Infrastructuur

Traineeships bij de divisie Infrastructuur

Heb jij Hbo werk- en denkniveau en wil jij je specialiseren in één van de specialisaties binnen de divisie Infrastructuur? Dan zoeken wij jou! Je kunt je vóór 31 augustus voor het traineeship aanmelden. Er is maar plek voor 11 trainees.

Het traineeship bestaat uit een uniek ICT- opleidingsprogramma, learning on the job en coaching verzorgd door het bureau Createment.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden op deze pagina. Wees er snel bij, er is maar beperkt ruimte!

Wat kun je ermee doen?

Je wordt begeleid naar één van de volgende functies binnen de divisie Infrastructuur:

Technisch projectleider

Als technisch projectleider weet je projecten in goede banen te leiden. Je zorgt dat er afstemming is tussen het projectteam en de opdrachtgever en natuurlijk ook binnen het team zelf.

Junior werkplekomgeving specialist

De werkomgeving raakt alle delen van ons netwerk. Vaak zijn er situaties waarbij niet gelijk duidelijk is waar exact de oorzaak ligt. De trainee moet in staat zijn om met de specialisten uit het werkplek team te kunnen schakelen en samen de juiste analyse te kunnen maken om de root cause te kunnen bepalen. In het geval van calamiteiten is de druk hoog en moet de kandidaat onder druk zijn werk kunnen doen.

Daarnaast moet de trainee standaardwijzigingen zelfstandig kunnen uitvoeren op het netwerk (firewall wijzigingen, etc.). Dit verkort de doorlooptijd van wijzigingen en zo kan er sneller worden opgeleverd aan de klant.

Junior AD/Exchange specialist

Als Microsoft AD of Exchange specialist word je ingezet voor het beheren, ontwerpen, bouwen en testen van technische implementaties en/of applicatiecomponenten die voldoen aan opgestelde requirements van de klant. Verder toets je of specificaties, ontwerpen en implementaties voldoen aan de binnen een architectuur gestelde randvoorwaarden en de behoeften van stakeholders. Je bent ook verantwoordelijk voor het schrijven van de bijbehorende technische documentatie.

Junior IP-telefonie specialist

Uitvoeren van standaardwijzigingen, oplossen van incidenten en het aansturen van de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van beheerdocumentatie, het inrichten van bewaking van de systemen en het maken van rapportages. Onze dienstverlening omvat onder andere vaste telefonie (Mitel Multitenant, Cisco), call centers, fax server, voicelogging, Softphone, instant messaging en video conferencing.

Junior Citrix beheerder

Als junior Citrix beheerder draag je bij aan de doorontwikkeling van de beheeromgeving van SSC-ICT. Je leert de centrale beheeromgeving van SSC-ICT kennen, zoals beheertoegang (RDS/Citrix/Netscaler), Monitoring (SCOM) en Antivirus (Scep/McAfee). Het team bestaat uit ongeveer 10 technische specialisten die op informele wijze met elkaar samenwerken.

Junior netwerkspecialist

Als junior netwerkspecialist heb je een uitvoerende rol binnen het team. Je bent verantwoordelijk voor het reguliere beheer van de netwerkinfrastructuur. Samen met de collega’s in je team, beheer je het netwerk proactief en verzorg je updates en upgrades van verschillende netwerkcomponenten. Zo houd je de netwerkinfrastructuur en de daarbij behorende componenten operationeel. Je rapporteert aan en stemt af met klanten over het oplossen van verstoringen in de infrastructuur. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en bijhouden van de documentatie en administratie van netwerkcomponenten.

Junior Linux beheerder

De Linux Beheerder heeft een “hands on” mentaliteit om een positieve bijdrage te leveren binnen het beheerteam van Linux. In principe wordt de Linux Beheerder ingezet voor complexere werkzaamheden t.b.v. automatisering van beheer en behoeftestelling uit projecten. Dit alles in samenwerking met de collega Linux Beheerders. Natuurlijk is dit niet alles, overige taken zijn:

  • het bewaken en monitoren van de processen en performance

  • het up-to-date houden van de gehele infrastructuur

  • het sitmuleren en bewaken van change-management

  • het implementeren van code doormiddel van Git, Puppet, Ansible