SSC-ICT aantrekkelijk als werkgever

SSC-ICT aantrekkelijk als werkgever

Vorige maand is SSC-ICT nieuw binnengekomen in de Top 100 Beste Werkgevers en de Top 75 Beste ICT-Werkgevers van Nederland. De medewerkers waarderen hun werkgever gemiddeld met een 8,6 en daar is SSC-ICT bijzonder trots op.

De ranking is een mooie mijlpaal in de opbouw van SSC-ICT als serviceorganisatie, die nu 2,5 jaar geleden is gestart. Waar oorspronkelijk drie onderdelen los van elkaar een eigen klantgebied bedienden, is SSC-ICT nu getransformeerd tot één organisatie met een klantgerichte servicestrategie.

SSC-ICT werkt met ervaren en betrokken professionals. En daarom is het gelukt om een complex organisatorisch verandertraject grotendeels te realiseren en tegelijkertijd de dienstverlening te verbeteren. Communicatie maakt inmiddels een integraal deel uit van de visie, waardoor SSC-ICT nu ook buiten de rijksdienst op de kaart staat als ICT-dienstverlener en een aantrekkelijke werkgever.

Groei

Om nog verder te kunnen groeien als professionele dienstverlener is SSC-ICT continu op zoek naar ict’ers die bij willen dragen aan het succes van de organisatie. Het hoge waarderingscijfer uit het Computable-onderzoek laat zien dat SSC-ICT een interessante partij is voor professionals die een overstap naar de Rijksoverheid overwegen.

"Dat wij nu zo hoog in de ranking staan, terwijl 3 jaar geleden weinig mensen in de buitenwereld ons kenden is iets om heel trots op te zijn, zeker in deze concurrerende ICT-markt. Een goed signaal dat het nog helemaal niet zo gek is om voor de Rijksoverheid te werken.", zegt Angelo Goossens, recruiter bij SSC-ICT.

Onderzoek

In het jaarlijkse werkgeversonderzoek van vakblad Computable hebben in totaal ruim 2,5 duizend ict’ers hun eigen werkgever beoordeeld op 7 gebieden. Dit zijn de tevredenheid over de werkzaamheden en verantwoordelijkheden, de waardering van de werkgever, de ruimte en kansen om optimaal te presteren, de scholingsmogelijkheden, de doorgroei- en carrièremogelijkheden, de betrokkenheid bij de werkgever en de tevredenheid over de werkgever. De lijst met alle resultaten kun je vinden op de website van Computable.

Nieuwsgierig naar de carrièremogelijkheden bij SSC-ICT? Bekijk de vacatures op de website van Werken voor Nederland .