SSC-ICT doet mee aan rijksbrede ICT campagne

SSC-ICT doet mee aan rijksbrede ICT campagne

Ook dit jaar organiseert de Rijksoverheid een Rijksbrede ICT campagne. Het doel van deze campagne is het vergroten van de naamsbekendheid en om te laten zien dat de overheid veel interessante, uitdagende ICT projecten uitvoert. Tijdens deze campagne wordt het werk van SSC-ICT extra belicht door middel van een promo-video van 20 seconden. De campagne is live!

Ondersteuning van de ambassades

Het werk dat tijdens de campagne in de spotlights staat, is de ICT-ondersteuning van ruim 140 ambassades wereldwijd, 24 uur per dag, zeven dagen per week. Uit onderzoek blijkt dat ICT’ers vaak denken dat het werk bij de overheid vrij standaard en niet zo spannend is. Het werk voor de ambassades is een mooi voorbeeld van het bijzondere werk wat ICT’ers bij ons kunnen doen.

De 20 seconden video laat zien dat normale ICT-werkzaamheden bij SSC-ICT over het algemeen een veel grotere impact hebben dan je elders ziet. Dit is benadrukt door vanuit het normale netwerkbeheer uit te zoomen naar netwerkbeheer voor 140 ambassades wereldwijd, 24 uur per dag, zeven dagen in de week.

Video Rijksbrede ICT Campagne